Det er alt alt for tidligt at være træt af at skrive opgave, når der er over en måned til jeg skal aflevere, men det går da heldigvis lidt fremad nu! Når man skal holde et break fra skriverierne, så er Fredags INK den perfekte beskæftigelse.

I dag har jeg kigget lidt på blæksprutter, da jeg har set op til flere tattoos med dette motiver, der bare var for flotte! Men nu må vi se hvad i synes…

fredagsink64.4fredagsink64.2fredagsink64.1fredagsink64.3

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment