Da jeg i sidste uge var på jagt efter blæksprutter, faldt jeg over en hulens masse tattoos med gopler/vandmænd/brandmænd – ja kært barn har mange navne, eller også har jeg bare ikke lige styr på, hvad der er hvad. Men anyways – jeg var i hvert fald ikke i tvivl om, hvad ugens Fredags INK skulle handle om.

Det var slet ikke noget problem at finde flotte billeder af tattoos med dette motiv og jeg er vild med dem alle! Hvad siger i til disse flotte tattoos?

fredagsink65.3 fredagsink65.4 fredagsink65.1 fredagsink65.2

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

Write A Comment