Da jeg i sidste uge var på jagt efter blæksprutter, faldt jeg over en hulens masse tattoos med gopler/vandmænd/brandmænd – ja kært barn har mange navne, eller også har jeg bare ikke lige styr på, hvad der er hvad. Men anyways – jeg var i hvert fald ikke i tvivl om, hvad ugens Fredags INK skulle handle om.

Det var slet ikke noget problem at finde flotte billeder af tattoos med dette motiv og jeg er vild med dem alle! Hvad siger i til disse flotte tattoos?

fredagsink65.3 fredagsink65.4 fredagsink65.1 fredagsink65.2

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

2 Comments

Write A Comment