Vi forbliver under vandoverfladen og kigger i denne uge på hval tattoos. Efter min mening ikke et specielt spændende motiv, men overraskende nok findes der nogle virkelig flotte tattoos med de store kolosser!

Jeg er begyndt at tænke lidt over hvilke tattoos, jeg er nødt til at have i løbet af 2016 hvor min kæreste og jeg skal rejse rundt, bo og arbejde i Sydøstasien. Jeg er nødt til at have et par stykker med hjem, men det er lige med at blive enig med sig selv om hvilke! Tror dog ikke lige det bliver en hval, der skal pryde en del af min krop.

fredagsink66.1 fredagsink66.2 fredagsink66.3 fredagsink66.4

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment