Da jeg skulle have min første tattoo var jeg overbevist om, at det bare skulle være en lille bitte en, så jeg kunne få en idé om hvor ondt det gjorde og om det overhovedet var noget for mig. Det endte dog ikke helt sådan og selvom ingen af mine tattoos er særlig store, så er de alligevel en del større end de mini tattoos, som jeg har fundet frem i dag.

De helt små tattoos kan være virkelig flotte og jeg kunne også godt tænke mig et par stykker på hænderne i løbet af 2016, men udover dem tror jeg det bliver de lidt større af slagsen.

fredagsink67.1fredagsind67.3 fredagsind67.2 fredagsind67.4

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment