Da jeg skulle have min første tattoo var jeg overbevist om, at det bare skulle være en lille bitte en, så jeg kunne få en idé om hvor ondt det gjorde og om det overhovedet var noget for mig. Det endte dog ikke helt sådan og selvom ingen af mine tattoos er særlig store, så er de alligevel en del større end de mini tattoos, som jeg har fundet frem i dag.

De helt små tattoos kan være virkelig flotte og jeg kunne også godt tænke mig et par stykker på hænderne i løbet af 2016, men udover dem tror jeg det bliver de lidt større af slagsen.

fredagsink67.1fredagsind67.3 fredagsind67.2 fredagsind67.4

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment