Det er desværre ikke mange indlæg det bliver til for tiden, da jeg er i gang med sidste etape af bachelor skrivningen, men Fredags INK kan jeg heldigvis godt lige overskue – er alligevel ikke særlig produktiv om fredagen!

Min kæreste har for et par måneder siden fået en tattoo, som jeg slet ikke har fået vist jer endnu – beklager. Han har fået et super flot skib samt et lille kompas og det er netop kompas tattoos, det skal handle om denne fredag. Selvom motivet er ret enkelt, så findes der alligevel en del måder at tatovere dette på – ja jeg blev faktisk positivt overrasket!

fredagsink68.1 fredagsink68.3 fredagsink68.4 fredagsink68.2

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment