Så blev det fredag igen og hvilken fredag. Jeg er personligt ved at blive lidt træt af, at se Black Friday opslag alle steder, hvilket nok er en anelse for tidligt, når jeg skal en tur ned i byen senere!

Nå men til det, det jo faktisk handler om – nemlig tattoos! Jeg har blandt lidt forskelligt inspiration til jer i dag. Uden at tænke over det har jeg udelukkende valgt tattoos uden farver, men det passer vel meget godt til dagen i dag! Håber de kan være til inspiration.

fredagsink69.3fredagsink69.4fredagsink69.2fredagsink69.1

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment