Så blev det fredag igen og hvilken fredag. Jeg er personligt ved at blive lidt træt af, at se Black Friday opslag alle steder, hvilket nok er en anelse for tidligt, når jeg skal en tur ned i byen senere!

Nå men til det, det jo faktisk handler om – nemlig tattoos! Jeg har blandt lidt forskelligt inspiration til jer i dag. Uden at tænke over det har jeg udelukkende valgt tattoos uden farver, men det passer vel meget godt til dagen i dag! Håber de kan være til inspiration.

fredagsink69.3fredagsink69.4fredagsink69.2fredagsink69.1

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment