Hvor føles det bare skønt at være færdiguddannet. Får helt lyst til at fejre det med en tattoo, men venter lige et par måneder, så jeg kan gøre det nede i varmen. Jeg håber på at kunne få lavet to til tre tattoos i løbet af det næste års tid, mens min kæreste og jeg rejser Sydøstasien tyndt. Et af de motiver jeg har overvejet, vil jeg kigge lidt nærmere på i dag.

Jeg har på det seneste nemlig faldet over nogle utrolig flotte motiver med træer af den ene eller anden art og det kunne meget vel blive en kommende tattoo – evt. på ryggen. Hvad siger i til motivet?

fredagsink70.1 fredagsink70.2 fredagsink70.4 fredagsink70.3

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment