Hvor føles det bare skønt at være færdiguddannet. Får helt lyst til at fejre det med en tattoo, men venter lige et par måneder, så jeg kan gøre det nede i varmen. Jeg håber på at kunne få lavet to til tre tattoos i løbet af det næste års tid, mens min kæreste og jeg rejser Sydøstasien tyndt. Et af de motiver jeg har overvejet, vil jeg kigge lidt nærmere på i dag.

Jeg har på det seneste nemlig faldet over nogle utrolig flotte motiver med træer af den ene eller anden art og det kunne meget vel blive en kommende tattoo – evt. på ryggen. Hvad siger i til motivet?

fredagsink70.1 fredagsink70.2 fredagsink70.4 fredagsink70.3

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment