Jeg tror ikke jeg nogensinde ender med et af de motiver, det kommer til at handle om i dag, men søde det er de sku! Jeg har nemlig kigget lidt på Lego. Jeg troede faktisk ikke der kunne komme et helt indlæg ud af det, dengang min kæreste foreslog motivet, men overraskende nok er der en del der har valgt at få tatoveret noget med Lego.

Hvad siger i til en blå legoklods på skulderen?

fredagsink71.1 fredagsink71.4 fredagsink71.2 fredagsink71.3

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment