Den type tattoos det skal handle om i dag, er nok mest for the ladies, men jeg tror på den anden side, at mange mænd synes ret godt om placeringen. Jeg snakker selvfølgelig om underboob tattoos. Jeg må indrømme at jeg aldrig selv har overvejet en tattoo netop der, men efter det er blevet så populært er jeg da begyndt at overveje det!

Jeg har fundet lidt inspirationsbilleder til jer, som jeg personligt synes er meget stilfulde. Hvad siger i mon til underboob tattoos?

fredagsink72.3 fredagsink72.4 fredagsink72.2 fredagsink72.1

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment