Den type tattoos det skal handle om i dag, er nok mest for the ladies, men jeg tror på den anden side, at mange mænd synes ret godt om placeringen. Jeg snakker selvfølgelig om underboob tattoos. Jeg må indrømme at jeg aldrig selv har overvejet en tattoo netop der, men efter det er blevet så populært er jeg da begyndt at overveje det!

Jeg har fundet lidt inspirationsbilleder til jer, som jeg personligt synes er meget stilfulde. Hvad siger i mon til underboob tattoos?

fredagsink72.3 fredagsink72.4 fredagsink72.2 fredagsink72.1

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment