Første Fredags INK indlæg i varmen og jeg er virkelig ved at smelte væk! Jeg har en plan om at skulle have et par tattoos i løbet af det næste års tid, men det bliver nok ikke lige her på første destination. For det første har jeg ikke rigtig set nogle tattoo shops endnu og for det andet, tror jeg gerne lige, jeg vil vænne mig til varmen og få lidt sol, før jeg begiver mig ud i sådan et projekt.

Jeg kigger ofte på tattoos (no shit!) og selvom det nok egentlig var meningen, at det skulle hjælpe til at finde de helt rette, så synes jeg egentlig bare jeg bliver mere og mere ubeslutsom – kender i det? Jeg ser nemlig hele tiden flotte nye tattoos, som jeg godt kunne tænke mig!

fredagsink73.1 fredagsink73.2 fredagsink73.4 fredagsink73.3

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment