Første Fredags INK indlæg i varmen og jeg er virkelig ved at smelte væk! Jeg har en plan om at skulle have et par tattoos i løbet af det næste års tid, men det bliver nok ikke lige her på første destination. For det første har jeg ikke rigtig set nogle tattoo shops endnu og for det andet, tror jeg gerne lige, jeg vil vænne mig til varmen og få lidt sol, før jeg begiver mig ud i sådan et projekt.

Jeg kigger ofte på tattoos (no shit!) og selvom det nok egentlig var meningen, at det skulle hjælpe til at finde de helt rette, så synes jeg egentlig bare jeg bliver mere og mere ubeslutsom – kender i det? Jeg ser nemlig hele tiden flotte nye tattoos, som jeg godt kunne tænke mig!

fredagsink73.1 fredagsink73.2 fredagsink73.4 fredagsink73.3

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment