Jeg har nævnt før, at rejsetattoos er noget min kæreste og jeg har snakket meget om inden vi tog af sted. Vi vil begge med sikkerhed gerne have én, men mon ikke det bliver til nogle stykker, nu når det er et helt år, vi er af sted.

I næste uge tager vi til Gili Trawangan og her har vi spottet at tattoos på den primitive facon, måske er en mulighed. Vi er ikke sikre på at det er noget vi skal, men det skal helt sikkert tjekkes ud. Min kæreste har snakket lidt om en lille skildpadde, så selvfølgelig er det, det ugens Fredags INK kommer til at handle om.

fredagsink74.3 fredagsink74.1 fredagsink74.2 fredagsink74.4

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment