Jeg har nævnt før, at rejsetattoos er noget min kæreste og jeg har snakket meget om inden vi tog af sted. Vi vil begge med sikkerhed gerne have én, men mon ikke det bliver til nogle stykker, nu når det er et helt år, vi er af sted.

I næste uge tager vi til Gili Trawangan og her har vi spottet at tattoos på den primitive facon, måske er en mulighed. Vi er ikke sikre på at det er noget vi skal, men det skal helt sikkert tjekkes ud. Min kæreste har snakket lidt om en lille skildpadde, så selvfølgelig er det, det ugens Fredags INK kommer til at handle om.

fredagsink74.3 fredagsink74.1 fredagsink74.2 fredagsink74.4

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment