Det lykkedes med tatoveringerne lige i sidste øjeblik for det blev nemlig i dag og i morgen smutter vi videre til Bali. Jeg skal nok lave et helt indlæg om processen og selvfølgelig også resultatet, men lige nu skal de bare have lov til at hvile. Ugens Fredags INK bliver en blandet af slagsen, med lidt af det jeg har gemt med tiden. Jeg er selv ret vild med den med trekanten, men tror bare den bliver en smule for sort til mig!

fredagsink76.1 fredagsink76.2 fredagsink76.4fredagsink76.3

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment