Denne uge er bare fløjet af sted og jeg har ikke nået en brøkdel af det jeg ville. Sygdom, møgvejr og at rejse til en ny destination er ikke en god kombi, men jeg er ved at være ovenpå igen.

Både min kærestes og mine nye tattoos er ved at være helet og jeg skal nok få brygget et indlæg sammen om hele oplevelsen, her i løbet af den kommende uge. Vi fik taget lidt film og billeder, så det er bare lige med at få det hele kigget igennem. Vejret er heldigvis også begyndt at vise sig fra sin bedste side igen, så et par billeder af resultatet skal der nok også komme på sigt!

Ugens Fredags INK er lidt godt blandet – håber der er noget der kan inspirerer!

fredagsink77.3 fredagsink77.2 fredagsink77.1 fredagsink77.4

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment