Denne uge er bare fløjet af sted og jeg har ikke nået en brøkdel af det jeg ville. Sygdom, møgvejr og at rejse til en ny destination er ikke en god kombi, men jeg er ved at være ovenpå igen.

Både min kærestes og mine nye tattoos er ved at være helet og jeg skal nok få brygget et indlæg sammen om hele oplevelsen, her i løbet af den kommende uge. Vi fik taget lidt film og billeder, så det er bare lige med at få det hele kigget igennem. Vejret er heldigvis også begyndt at vise sig fra sin bedste side igen, så et par billeder af resultatet skal der nok også komme på sigt!

Ugens Fredags INK er lidt godt blandet – håber der er noget der kan inspirerer!

fredagsink77.3 fredagsink77.2 fredagsink77.1 fredagsink77.4

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment