Tattoos med farver er ikke noget jeg har skrevet meget om, da jeg oftest selv finder motiverne uden farve mere interessante. Men der er rigtig mange flotte tattoos med farver og i dag tænkte jeg, vi skulle kigge lidt på dem med rød blæk.

Rød er nok en af de mest omtalte farver, af mange forskellige grunde, men vi kan ikke komme udenom at det er en flot farve, som virkelig gør det godt på mange motiver. Jeg har fundet lidt eksempler her, som jeg håber i finder inspirerende!

fredagsink78.3fredagsink78.1fredagsink78.4fredagsink78.2

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment