Tattoos med farver er ikke noget jeg har skrevet meget om, da jeg oftest selv finder motiverne uden farve mere interessante. Men der er rigtig mange flotte tattoos med farver og i dag tænkte jeg, vi skulle kigge lidt på dem med rød blæk.

Rød er nok en af de mest omtalte farver, af mange forskellige grunde, men vi kan ikke komme udenom at det er en flot farve, som virkelig gør det godt på mange motiver. Jeg har fundet lidt eksempler her, som jeg håber i finder inspirerende!

fredagsink78.3fredagsink78.1fredagsink78.4fredagsink78.2

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment