Vi forsætter med farverne! I sidste uge var det den røde, der blev skrevet og vist lidt flotte motiver af og jeg blev selv lidt klogere på farven og alle rygterne om den, via Instagram. I denne uge vil jeg kigge lidt nærmere på den blå farve.

Jeg synes blå er en skøn farve, men om den skal foreviges på min krop, det ved jeg nu ikke helt! Mange af motiverne der kom frem, da jeg søgte på blå tatoveringer indeholder blomster og selvom de er flotte, så er de bare også samtidigt meget falske at se på.

Var det noget med en blå tattoo?

fredagsink79.2 fredagsink79.3 fredagsink79.4fredagsink79.1

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment