Vi forsætter med farverne! I sidste uge var det den røde, der blev skrevet og vist lidt flotte motiver af og jeg blev selv lidt klogere på farven og alle rygterne om den, via Instagram. I denne uge vil jeg kigge lidt nærmere på den blå farve.

Jeg synes blå er en skøn farve, men om den skal foreviges på min krop, det ved jeg nu ikke helt! Mange af motiverne der kom frem, da jeg søgte på blå tatoveringer indeholder blomster og selvom de er flotte, så er de bare også samtidigt meget falske at se på.

Var det noget med en blå tattoo?

fredagsink79.2 fredagsink79.3 fredagsink79.4fredagsink79.1

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment