Puhaa det har været en uge med fart på, selvom vi heldigvis ikke har fået smidt en masse bøger i hovedet endnu, så er skolestart bare hårdt. Alle de nye mennesker og indtryk, man skal forholde sig til på meget kort tid, det tager altså på kræfterne – jeg har næsten taget en morfar hver dag!

Om lidt står den på introfest og jeg er helt sikker på det nok skal blive vildt hyggeligt! Men inden jeg smutter ud af døren igen, skal i selvfølgelig have en gang Fredags INK. Værsgo!

Fredagsink8.1

Fredagsink8.7

Fredagsink8.4

Fredagsink8.6

Fredagsink8.11

Fredagsink8.10

Fredagsink8.2

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment