Vi springer friskt videre til den næste farve, som jeg har valgt skal være gul. En dejlig frisk farve, som alt for få vælger at få en tattoo i, hvis i spørger mig. Det var lige på nippet, at jeg ikke kunne finde nok billeder, der kunne bruges til indlægget her, men det gik og dem jeg fandt, synes jeg selv er vildt fine.

Mange synes nok ikke den gule farve fungerer så godt på huden og det kan jeg egentlig godt følge dem i, men efter at have set nogle fine eksempler, ved ikke helt om jeg deler det synspunkt mere.

Hvad siger i til en gul tattoo?

fredagsink81.4 fredagsink81.1 fredagsink81.2 fredagsink81.3

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment