Vi springer friskt videre til den næste farve, som jeg har valgt skal være gul. En dejlig frisk farve, som alt for få vælger at få en tattoo i, hvis i spørger mig. Det var lige på nippet, at jeg ikke kunne finde nok billeder, der kunne bruges til indlægget her, men det gik og dem jeg fandt, synes jeg selv er vildt fine.

Mange synes nok ikke den gule farve fungerer så godt på huden og det kan jeg egentlig godt følge dem i, men efter at have set nogle fine eksempler, ved ikke helt om jeg deler det synspunkt mere.

Hvad siger i til en gul tattoo?

fredagsink81.4 fredagsink81.1 fredagsink81.2 fredagsink81.3

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment