Selvom der er mange farver til, så begynder jeg så småt at løbe lidt tør! Jeg har dog et par stykker endnu og måske kommer jeg på flere hen af vejen. I dag er det i hvert fald lilla tattoos jeg har taget fat i.

Især Sasha Unisex laver nogle flotte og fantasifulde motiver i lilla og to af dem er selvfølgelig også sneget sig med. Jeg synes lilla er en rigtig flot farve og er vild med de mange nuancer af lilla der findes – personligt er jeg mest til den helt mørke!

fredgasink82.1 fredgasink82.2 fredgasink82.4 fredgasink82.3

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment