Selvom der er mange farver til, så begynder jeg så småt at løbe lidt tør! Jeg har dog et par stykker endnu og måske kommer jeg på flere hen af vejen. I dag er det i hvert fald lilla tattoos jeg har taget fat i.

Især Sasha Unisex laver nogle flotte og fantasifulde motiver i lilla og to af dem er selvfølgelig også sneget sig med. Jeg synes lilla er en rigtig flot farve og er vild med de mange nuancer af lilla der findes – personligt er jeg mest til den helt mørke!

fredgasink82.1 fredgasink82.2 fredgasink82.4 fredgasink82.3

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment