Orange er en farve jeg havde det lidt svært med da jeg var yngre – ved faktisk ikke hvorfor, men synes bare ikke den var pæn! I løbet af de sidste par år er det dog gået op for mig, hvor fin denne farve er. Jeg er endda begyndt at overveje, at male en hel væg derhjemme orange!

Men nu er det tattoos det skal handle om og jeg har fundet et lille udvalg frem til jer, hvor der er blevet brugt orange i motiverne i større eller mindre grad. Hvad siger i til brugen af den orange farve i tattoos?

fredagsink83.1 fredagsink83.4 fredagsink83.2 fredagsink83.3

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

7 Comments

 1. Flotte orange farver 🙂
  Jeg skal have min første tattoo om 12 dage (and counting) og er superinspireret af at læse din blog, som jeg er faldet over for nylig –
  Tak for inspiration og skøn adspredelse

  • M. Vinter Reply

   Ja ik’! 😀
   Uhh hvor spændende – send mig endelig et billede! Hvad skal du have lavet?
   Mange tak – det er jeg virkelig glad for at høre. Du må endelig sige til, hvis der er nogle emner eller motiver, du kunne tænke dig jeg tog fat på 😉

 2. I første omgang, en kolibri (tribalstreg, ikke naturalistisk) foran en rødgul sol på overarmen. Ca 6 cm diameter, så den ikke behøver ses på arbejde fx. Den må gerne syne lidt stærk og feminin samtidig, og symbolisere forandring.. Hvis det giver mening 😉
  Samtidig har jeg allerede lyst til at få en vintage inspireret blomsterranke, a la den på billedet her måske – på den anden overarm (men slår selvf koldt vand i blodet og tænker .. Til efteråret måske?) der er så mange flotte muligheder…

  • M. Vinter Reply

   Spændende – glæder jeg mig meget til at se 😀

 3. Forslag til emner:
  Vikingtema, eventyrmotiver 🙂
  Tim burtons univers kunne være et sikkert snævert men spændende bud også (ved slet ikke om det er noget at søge på
  Et interessant tema at følge op på, navnlig i forlængelse af dine interviews er spørgsmålet om betydning bag/ årsager til tatovering: symbolik versus æstetik..

  • M. Vinter Reply

   Mange tak for gode forslag – det vil jeg helt sikkert kigge på 😀

Write A Comment