Pink kan jeg med 100% sikkerhed sige, aldrig bliver en farve, man kommer til at kunne finde på mine tatoveringer. Farven har aldrig sagt mig noget og jeg ejer ikke en eneste ting i pink. Men bare fordi jeg ikke kan lide farven skal i selvfølgelig ikke snydes. Størstedelen af de tattoos jeg fandt frem til i pink, er blomster og flere af dem også ganske flotte! Hvad siger i til en pink tattoo?

fredagsink84.2 fredagsink84.4 fredagsink84.3fredagsink84.1

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

2 Comments

    • M. Vinter Reply

      Synes også flamingoerne er virkelig skønne 😀

Write A Comment