Så er vi nået til vejs ende med farverne og det sidste levende billede bliver turkis. Jeg synes det er en fantastisk farve og derfor var det heller ikke svært for mig, at finde nogle flotte motiver frem til jer. Turkis er en af de farver jeg kraftigt vil overveje at benytte, hvis jeg en dag skal have mig en tatovering tilsat lidt kulør.

Der findes sikkert nogle farver jeg har glemt eller overset, så sidder du med et brændende ønske om, at jeg tager fat i en bestemt farve og viser nogle fine tattoos frem, så sig endelig til!

fredagsink85.1 fredagsink85.3 fredagsink85.2 fredagsink85.4

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment