Jeg er vild med tatoveringer og nyder at søge rundt på nettet efter flotte motiver, både til min egen lille samling og så selvfølgelig en masse, som jeg kan dele med jer. Det kan dog af og til være svært at blive ved med at finde på gode emner og derfor tager jeg rigtig gerne mod forslag.

Da Signe for et par uger siden efterspurgte nogle tattoos fra Tim Burtons spændende univers, var jeg hurtig til at gribe emnet og finde en masse virkelig flotte tatoveringer frem. Jeg havde lidt i gemmerne, da min kæreste er stor fan af A nightmare before christmas, men fandt også en masse nye, jeg ikke selv har set før.

Er de ikke skønne?

fredagsink86.3fredagsink86.5fredagsink86.1fredagsink86.4 fredagsink86.2

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

2 Comments

    • M. Vinter Reply

      Der var virkelig mange at vælge imellem – super emne 😀

Write A Comment