Så blev det fredag igen og jeg har fundet lidt flotte tattoos frem til jer. Jeg håber de kan være med til at inspirerer jer til kommende projekter! Skulle i have nogle specifikke ønsker til motiver, placeringer osv. så smid mig endelig en kommentar eller en mail.

Foråret er stille og roligt ved at komme til Danmark og det er det helt perfekte tidspunkt til at få lidt blæk i kroppen. Tatoveringen kan nemlig fint nå at hele, inden varmen for alvor tager fat. Og i de varme måneder er der rig mulighed for, at flashe dit nye kunstværk frem for verden, når den ikke skal gemmes bag en masse varme lag. Tag endelig jeres tattoos med #fredagsink – jeg vil elske at se dem!

fredagsink88.1 fredagsink88.2 fredagsink88.3 fredagsink88.4

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment