Viking tattoos er ikke noget jeg har brugt mange kræfter på før, for hvis jeg skal være helt ærlig, så er det nok bare ikke et emne, der har interesseret mig særlig meget. Men da en læser for nogle uger siden forhørte sig, om jeg ikke ville tage emnet om i en omgang Fredags INK, begyndte jeg så småt at kigge efter motiver. Det var ikke ligefrem den nemmeste opgave, men jeg er dog endt ud med nogle viking inspireret tattoos, som jeg håber kan være til inspiration!

I skal være mere end velkomne til at ønske emner, som jeg kan tage fat i. Jeg har været igennem en del, men der kommer jo hele tiden nye flotte tattoos til!

fredagsink.89.1fredagsink.89.3 fredagsink.89.2 fredagsink.89.4

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment