Viking tattoos er ikke noget jeg har brugt mange kræfter på før, for hvis jeg skal være helt ærlig, så er det nok bare ikke et emne, der har interesseret mig særlig meget. Men da en læser for nogle uger siden forhørte sig, om jeg ikke ville tage emnet om i en omgang Fredags INK, begyndte jeg så småt at kigge efter motiver. Det var ikke ligefrem den nemmeste opgave, men jeg er dog endt ud med nogle viking inspireret tattoos, som jeg håber kan være til inspiration!

I skal være mere end velkomne til at ønske emner, som jeg kan tage fat i. Jeg har været igennem en del, men der kommer jo hele tiden nye flotte tattoos til!

fredagsink.89.1fredagsink.89.3 fredagsink.89.2 fredagsink.89.4

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment