Min interesse for tattoos er der hele tiden, men lysten til at få en ny går lidt op og ned. I et godt stykke tid har lysten ikke rigtig været der, både på grund af noget så kedeligt som økonomi, men også fordi jeg stadig ikke har helt styr på mit sleeve – jeg er nemlig kun 100 % sikker på et af motiverne. Men efter at have snakket en del om tattoos med mine kæreste de sidste par dage, har jeg vildt meget lyst til at gå ned og bestille tid! Jeg er stadigvæk slet ikke sikker på motivet, jeg har bare fået vildt meget blod på tanden, for at få mig en ny tattoo!

Derfor er en del af dagen i dag, hvor jeg har været så heldig at have fri, gået med at kigge på tattoos. Jeg har forsøgt at finde inspiration både til mine egne, men også min kærestes kommende projekter, og derfor er det lidt af en blandet landhandel jer har med til jer i dag. Jeg har fået gemt en masse billeder på min Mac, og på nogle af billederne er det bare en bestemt detalje, farve, placering eller noget helt andet jeg er faldt over. Har i nogle nye projekter i ærmerne?

Pst… Jeg er for resten fået den fede mulighed at blive gæsteblogger på tattoolounge. Hvis i har lyst kan i læse det første indlæg lige her.

Fredagsink9.9

Fredagsink9.8

fredagsink9.4

fredagsink9.5

fredagsink9.6

fredagsink9.1

fredagsink9.3

fredagsink9.2

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment