Ugens Fredags INK bliver lidt anderledes, for det bliver nemlig med motiver fra en skøn tattooshop, som min kæreste og jeg besøgte her den anden dag i Kuala Lumpur, Malaysia. Vi tog forbi shoppen, da jeg skulle have rettet en gammel tattoo til samt få lidt nyt til samlingen og heldigt for os, havde de tid allerede samme dag.

Vi var imponeret over stedet og de to dygtige tatovører og derfor får i, i dag lidt billeder fra deres kartotek at se. Vores nyerhvervede tattoos kommer selvfølgelig også op på bloggen på sigt!

fredagsink90.1 fredagsink90.2 fredagsink90.3 fredagsink90.4

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment