Vi snakker meget om tattoos for tiden min kæreste og jeg. Sådan synes jeg altid det er, når man lige har fået lavet en – så vil mere bare have mere. Jeg havde besluttet mig for, at jeg skulle have nogle tatoveringer på vores rejse rundt i Asien, men hvilke og hvor mange har jeg ikke helt fastlagt endnu. Den næste er dog så småt i støbeskeen og hvis alt går som det skal, så bliver det en lidt større af slagsen.

Jeg kunne nemlig godt tænke mig, at få prydet det ene lår med lidt fine blomster. Det endelig motiv er der ikke endnu, men indtil nu er jeg blevet inspireret af disse skønne billeder. Hvis i finder nogle lignende tattoos, så send dem endelig i min retning – det vil være en kæmpe hjælp!

fredagsink91.2 fredagsink91.4 fredagsink91.3 fredagsink91.1

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment