Vi snakker meget om tattoos for tiden min kæreste og jeg. Sådan synes jeg altid det er, når man lige har fået lavet en – så vil mere bare have mere. Jeg havde besluttet mig for, at jeg skulle have nogle tatoveringer på vores rejse rundt i Asien, men hvilke og hvor mange har jeg ikke helt fastlagt endnu. Den næste er dog så småt i støbeskeen og hvis alt går som det skal, så bliver det en lidt større af slagsen.

Jeg kunne nemlig godt tænke mig, at få prydet det ene lår med lidt fine blomster. Det endelig motiv er der ikke endnu, men indtil nu er jeg blevet inspireret af disse skønne billeder. Hvis i finder nogle lignende tattoos, så send dem endelig i min retning – det vil være en kæmpe hjælp!

fredagsink91.2 fredagsink91.4 fredagsink91.3 fredagsink91.1

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment