Så blev det fredag igen og tid til ugens tattoo indspark her på bloggen – nemlig Fredags INK! Jeg nyder at finde flotte tattoos frem, som jeg kan dele med jer og i dag er bestemt ikke en undtagelse. Det er blevet en blanding af lidt dot work i black & grey, som jeg er storfavorit af og så et par enkelte med lidt farver på!

Jeg er lidt af en tattoo nørd og hvis det ikke kostede så mange penge og gjorde så frygteligt ondt, så var jeg nok fyldt til renden nu. Er I også skudt i tattoos?

fredagsink92.4 fredagsink92.1 fredagsink92.3 fredagsink92.2

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment