Så blev det fredag igen og tid til ugens tattoo indspark her på bloggen – nemlig Fredags INK! Jeg nyder at finde flotte tattoos frem, som jeg kan dele med jer og i dag er bestemt ikke en undtagelse. Det er blevet en blanding af lidt dot work i black & grey, som jeg er storfavorit af og så et par enkelte med lidt farver på!

Jeg er lidt af en tattoo nørd og hvis det ikke kostede så mange penge og gjorde så frygteligt ondt, så var jeg nok fyldt til renden nu. Er I også skudt i tattoos?

fredagsink92.4 fredagsink92.1 fredagsink92.3 fredagsink92.2

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment