For en måneds tid siden var jeg i biografen, for at se den nye Captain America film og kunne efterfølgende ikke lige dy mig for, at lave et lille indlæg med superhelte som tema. Jeg er vild med superhelte, men så meget fan, at jeg skal have mig en tatovering med en af dem, er jeg dog ikke. Det bliver nok nærmere noget Star Wars så!

Der findes jo en del, men jeg har valgt lidt forskellige ud og forsøgt at finde nogle spændende og fantasifulde motiver. Håber det kan inspirerer !

fredagsink94.1 fredagsink94.2 fredagsink94.4 fredagsink94.3

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment