Jeg har vist jer skønne mandalaer før, men der findes jo bare så mange afsindigt flotte af dem, så nu får i altså lidt flere – og det er nok ikke sidste gang! Både min kæreste og jeg skal have os en mandala en dag – ja jeg overvejer faktisk at dedikerer en hel arm til denne stilart!

Mandaler findes jo mange forskellige udgaver og det er på ingen måde dem alle jeg synes om. Jeg er nok mest til dem med lidt bløde hjørner, som ikke bliver for stjerne lignende.

Drømmer du også om en mandala?

fredagsink.95.3fredagsink.95.1 fredagsink.95.4fredagsink.95.2fredagsink.95.5

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment