Jeg har vist jer skønne mandalaer før, men der findes jo bare så mange afsindigt flotte af dem, så nu får i altså lidt flere – og det er nok ikke sidste gang! Både min kæreste og jeg skal have os en mandala en dag – ja jeg overvejer faktisk at dedikerer en hel arm til denne stilart!

Mandaler findes jo mange forskellige udgaver og det er på ingen måde dem alle jeg synes om. Jeg er nok mest til dem med lidt bløde hjørner, som ikke bliver for stjerne lignende.

Drømmer du også om en mandala?

fredagsink.95.3fredagsink.95.1 fredagsink.95.4fredagsink.95.2fredagsink.95.5

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment