Min tattooglade kæreste har sat mig på en opgave. Han er nemlig på jagt efter det perfekte motiv til et chest piece og er selv gået lidt kold i forhold til idéer. Vi har snakket lidt frem og tilbage og kommet frem til, at noget symmetrisk som f.eks. et dyr med vinger eller horn/gevir, kunne se fedt ud. Og så er jeg ellers gået på jagt!

Jeg endte med at finde en hel del billeder, men hvis jeg skal være ærlig, synes jeg ikke at der er nogle af motiverne, der sidder helt i skabet. Har i mon nogle fede idéer, til motiver til brystkassen?

fredagsink.96.3fredagsink.96.1fredagsink.96.2 fredagsink.96.4 fredagsink.96.5

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment