Min tattooglade kæreste har sat mig på en opgave. Han er nemlig på jagt efter det perfekte motiv til et chest piece og er selv gået lidt kold i forhold til idéer. Vi har snakket lidt frem og tilbage og kommet frem til, at noget symmetrisk som f.eks. et dyr med vinger eller horn/gevir, kunne se fedt ud. Og så er jeg ellers gået på jagt!

Jeg endte med at finde en hel del billeder, men hvis jeg skal være ærlig, synes jeg ikke at der er nogle af motiverne, der sidder helt i skabet. Har i mon nogle fede idéer, til motiver til brystkassen?

fredagsink.96.3fredagsink.96.1fredagsink.96.2 fredagsink.96.4 fredagsink.96.5

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment