Motivet det skal handle om i dag, er nok en af mine favoritter foruden blomster. Jeg synes nemlig skelletter og især dem fra dyreriget er utrolig flotte. Flere af de billeder jeg har valgt ud her i dag, er også fra min egen personlige mappe, med tattoos jeg går og drømmer lidt om.

Det kan måske virke lidt makabert med skelletter, men jeg synes bare der er et eller andet over dem både i forhold til tatoveringer, men også i forbindelse med min interesse for bolig indretning! Der har jeg to styks og jeg glæder mig til at udvide samling med en under huden.

fredagsink.98.4 fredagsink.98.3fredagsink.98.2fredagsink.98.1

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment