Motivet det skal handle om i dag, er nok en af mine favoritter foruden blomster. Jeg synes nemlig skelletter og især dem fra dyreriget er utrolig flotte. Flere af de billeder jeg har valgt ud her i dag, er også fra min egen personlige mappe, med tattoos jeg går og drømmer lidt om.

Det kan måske virke lidt makabert med skelletter, men jeg synes bare der er et eller andet over dem både i forhold til tatoveringer, men også i forbindelse med min interesse for bolig indretning! Der har jeg to styks og jeg glæder mig til at udvide samling med en under huden.

fredagsink.98.4 fredagsink.98.3fredagsink.98.2fredagsink.98.1

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment