Jeg ser flere og flere, der vælger at får tatoveret et møl et eller andet sted på kroppen og jeg forstår virkelig godt, at man falder for det motiv. Foruden at være et lidt mystisk nattedyr, så er de nemlig utrolig smukke. Der findes så uendeligt mange udgaver af dette forholdsvist simple motiv, og der er virkelig nogle tatovører der har givet den gas og brugt deres fantasi.

Både min kæreste og jeg har snakket lidt om motivet, men det står dog ikke specielt højt på nogen af vores ønskelister – i hvert fald ikke lige i øjeblikket. Har du planer om, at skulle have et møl tatoveret?

fredagsink.99.1 fredagsink.99.2 fredagsink.99.3 fredagsink.99.4 fredagsink.99.5

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment