I forbindelse med at lave et ugentligt indlæg omkring tattoo inspiration, som har fået navnet Fredags INK, så blev # selvfølgelig også taget i brug på Instagram. Jeg har givet udtryk for, at folk hellere end gerne må tagge deres tattoos med #fredagsink, så både jeg og andre tattoointeresserede har en mulighed for, at se alle de flotte tattoos i render rundt med.

Det er blevet til lidt billeder efterhånden og jeg tænkte, at en lille billede collage med nogle af mine personlige favoritter, var på sin plads. So here we go!

#fredagsink1 #fredagsink2 #fredagsink3 #fredagsink4 #fredagsink5 #fredagsink6 #fredagsink7 #fredagsink8 #fredagsink9 #fredagsink10 #fredagsink11 #fredagsink12 #fredagsink13 #fredagsink14 #fredagsink15 #fredagsink16
Og det er kun et lille udvalg! Hvis vi vil se flere så er i altid velkomne til at kigge forbi #fredagsink. Og bliv endelig ved med at tagge jeres tattoos – jeg er vild med det!

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment