Selvom vi kun har et gammel B&O fjernsyn , som ikke kan tage kanaler, så betyder det ikke, at vi ikke ser lidt fjernsyn hist og her. Vi har blandt andet valgt at abonnerer på TV2 Play. Og både der og på DR1, er der flere fremragende programmer med retro og lopper i fokus.

Og det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg er ret glad for loppemarkeder og de fund man kan gøre sig der! Selvom jeg langt fra har set alle programmer, så er jeg vist ved at være oppe på et ret imponerende antal afsnit. Min kæreste sagde den anden dag, hvorfor jeg ikke lavede en liste med nogle af alle de programmer – og ja det gik jeg så i gang med.

Skattejægerne
Vi følger en lang række skattejægere på deres ture rundt her i landet og nu og da også i udlandet, for at finde spændende sager. Nok det mest kendte – og også af mig mest elsket program, om lopper og retro!
Sæsoner – 10
Kanal – DR1

Fantastiske Fund
Bagom onlineauktionshuset Lauritz.com og med på sidelinjen når Kræmmer-Erik gør jeg nogle fantastiske fund. Fedt program, som jeg bare kan se igen og igen!
Sæsoner – 5
Kanal – TV2

Antik Duellen
2 indkøbere får hver dag i tre dage 10.000 kr. og 5 timer til at købe ind for. Deres indkøb bliver vurderet og på 4. dagen sendt på auktion. Et program der desværre har svinget meget i kvalitet og derfor til tider også gået lidt i glemmebogen hos mig.
Sæsoner – 4
Kanal – DR1

Loppe Deluxe
2×2 kyndige opkøbere bliver sluppet løs på et loppemarked med 4.000 kr. i lommen. Hvem gør de bedste køb og sælger med mest optjening? Hyggeligt program med spændende personligheder og god inspiration til årlige tilbagevendende loppemarkeder i hele landet.
Sæsoner – 3
Kanal – TV2

Auktionshuset
Her følger vi hverdagen ved auktionshuset Bruun Rasmussen. Lidt mere fokus på antikviteter, men stadigvæk spændende og meget lærerigt.
Sæsoner – 1 (Har tidligere været sendt på DR1, men desværre ikke tilgængelig mere)
Kanal – TV2

Guld på Godset/i Købstæderne
Almindelige danskere der får deres ting vurderet af dygtige vurderingseksperter. Besøg af tre opkøbere der byder hinanden op på nogle af de flotteste og mest værdifulde genstande. Jeg har ikke set særlig meget af disse programmer, da jeg som oftest synes de er lidt småkedelige.
Sæsoner – ?
Kanal – DR1

Krejlerkongen
Quiz loppe/retro/antik program med Lasse Rimmer som vært. Program med gæt, bluf og en masse humør. Jeg har set alt for meget af dette, i forhold til hvor åndssvagt jeg egentlig synes det er!
Sæsoner – 4
Kanal – TV2

Der findes også en hel del udenlandske programmer om samme emne, men ingen af disse har desværre fastholdt min interesse, særlig lang tid af gangen.

Er der mon nogen jeg har glemt?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment