Det er ved at være flere år siden jeg fik mig en fin stribet hængekøje, men indtil nu har den bare lagt gemt bag i mit skab, for det er så få steder det overhovedet er muligt at hænge en hængekøje op! Men fornyeligt fik jeg en helt genial idé. Jeg har altid tænkt at hængekøjen skulle hænge idendørs, og havde derfor tænkt at jeg bare ville gemme den, til en dag hvor jeg fik en lejlighed hvor denne kunne hænges op. Men hvem siger den ikke kan hænge udenfor.

– Se et stort udvalg af lækre hængekøjer lige her –

Og nu er jeg tilfældigvis den meget heldige ejer af en super lækker og temmelig stor terrasse, og på grund af dens form og meget holdbare gelænder, er den ideel til at fastgøre en hængekøje på. Det er uden tvivl blevet mit nyt yndlings spot i huset, og så snart jeg har tiden, ligger jeg mig ud og slingre mig i min flotte stribet hængekøje.

 

Sonrisa // Bloomingville // Modesta // Fatboy
Selvom min hængekøje nok skal holde i nogle år endnu, kunne jeg ikke lige lade være med at kigge lidt efter andre hængekøjer. Min egen hængekøje er sådan en man selv hænger,  op og derfor ikke med stativ som f.eks. den fra det populære mærke Fatboy. Det er selvfølgelig super praktisk at ens hængekøje har sit eget stativ, hvis man ellers har pladsen til det. Desværre  syntes jeg også bare lidt af charmen går af det at have en hængekøje, med sådan et stort og klodset stativ, men det er måske bare mig.

 

 

Orquidea // Caribena  // Trip Trap // Colibri

Jeg er personligt helt forgabt i hængekøjer med striber som f.eks. den flotte og farvestrålende fra Sonrisa eller den lidt mere neutrale fra Caribena. De ville begge to være meget stærke kandidater, hvis jeg skulle ud og købe mig en ny og evt. lidt større hængekøje. Jeg syntes dog også de hvide og lidt mere romantiske af slagsen, som f.eks. den fra Trip Trap  eller den med det neutrale mønster i mint grøn fra Bloomingville er virkelig flotte. Dog tror jeg nu nok at jeg er lidt for meget en praktisk mus, til nogensinde at kunne finde på at købe en så sart hængekøje. Har i en favorit blandt alle disse flotte hængekøjer, eller er hængekøjer slet ikke noget for jer?

– Indeholder affiliate links – 

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment