Lige et lidt anderledes indlæg fra mig i dag, men synes simpelthen jeg lige ville dele denne lille film med jer. Jeg har læst et par bøger om tattoos, eller nok nærmere forsøgt, for selvom jeg synes det er utrolig spændende, så kan sådan noget faglitteratur, godt være en anelse tørt at gå til, hvis i spørger mig. Derfor appellere denne video virkelig til mig, selvom jeg selvfølgelig godt ved jeg på ingen måde får det hele med, så synes jeg det er en hyggelig lille historie om tattoos, deres oprindelse og hvad de er blevet brugt til op igennem historien.

Filmen varer kun fem minutter og er lavet som den hyggeligste lille tegnefilm, der gør at man ikke kan lade være med at trække lidt på smilebåndet. Hvis i har tiden og lysten synes jeg bestemt den er et kig værd! Jeg blev i hvert fald overrasket over nogle af de historiske facts, der blev fortalt om. God fornøjelse!

Hvis i kan li’ filmen så, så jeg, at samme producent også har lavet en masse andre små videoer om historiske begivenheden, kendte personligheder og andet spændende. De er alle sammen lavet som små tegnefilm, der har til formål at give en viden, på en hurtig, nem og underholdende måde.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment