Jeg har virkelig overvejet længe om jeg skulle have en tattoo med skrift, for jeg syntes virkelig de kan være flotte, men spørgsmålet er hvad skal man lige skal have skrevet? Jeg syntes både citater og uddrag af sangtekster mange gange kan være rigtig fine til tattoos med skrift, men jeg er ikke rigtig stødt på noget der lige er mig – endnu. Jeg har kigget lidt på hvad andre har fået skrevet på deres tattoos, og selvfølgelig har jeg tænkt mig at vise jer de flotteste af slagsen. Har i en favorit af disse tattoos med skrift? Jeg syntes personligt rigtig godt om det første billede, fordi det er et så super enkelt budskab, men stadigvæk virkelig flot!

Mangler du mere inspiration, så læs vores indlæg omkring tattoo skrifttyper her.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

9 Comments

 1. Kamille Parsgaard Reply

  ….åh ja…. Sådan én har jeg 😉
  Med et længere citat dog.

  Better to be hated for who you are
  than to be loved for who you are not

  Det er André Gidé der er forfatter.

  Det står på indersiden af min underarm.

  -Kay. (som er all in for statements)

  • M. Vinter Reply

   Nice 😉
   Cool citat – har også overvejet noget fra en bestemt forfatter eller bog jeg har læst, men det er jo lige med at finde det helt rigtige 😀

   • Kamille Parsgaard Reply

    Det er nemlig meget vigtigt at kunne stå inde for det. Når man har ord på sin krop, må man forvente (både som overraskende og ønsket) at folk læser det. Og jeg kan stå inde for mit. Det fylder hele underarmen, så det er let nok at læse 😉

 2. Synes den første sidder det pæneste sted og har den pæneste skrifttype – men et citat kan du altid kun finde selv, det skal være noget du virkelig føler for! 🙂

  • M. Vinter Reply

   Så er vi jo enige 😀
   Ja det har du ret i – det er jo også det der er det sværeste ved det 😛 Men i sidste ende tror jeg også man bliver mest glad for den hvis det virkelig er noget der betyder noget eller man kan stå inde for 😉

 3. Pingback: Tattoo skrifttyper | Vinterfryd – Oplevelser || Mad || Tattoo || Mode

Write A Comment