Jeg nævner ofte House Doctor og kunne sagtens gøre det meget mere, for der er simpelthen så mange af deres flotte produkter, som jeg har et godt øje til. Lige fortiden er det deres Rustic serie, jeg bare ikke kan stå for!

House Doctor Rustic er en serie af stentøj produkter, som tæller tallerkener, kopper og skåle i forskellige størrelser. Udover at være virkelig flotte, er priserne også meget overkommelige, som næsten altid ved House Doctors skønne produkter.

housedoctorrustic1 housedoctorrustic2

Find to af de flotte skåle her og her

Som i kan se passe navnet Rustic meget godt til denne flotte serie, da den netop er meget uhøjtidelig og rustik. Hvert produkt er helt sin egen og jeg er vild med det! Jeg vil på ingen både have et helt sæt til tolv af hverken tallerkener eller kopper, men derimod bare en eller to af hver, så det kan mikses og matches i en stor samling af alt muligt forskelligt service.

Jeg har personligt været med til at forære en del ting fra House Doctor Rustic serien i gave og det er altid blevet taget godt imod, så jeg er nok ikke den eneste der kan se det skønne i det lidt grågrønne rustikke stentøj. Hvad jeg har kunnet snuse mig frem til, så findes der både frokost-, spise- og dybe tallerkener, tre størrelser skåle og en kop. Priserne er som jeg sagde meget fornuftige, da de kun trækker sig fra 39 kr. for koppen og til 170 kr. for den største skål.

Fordi serien House Doctor Rustic er så voldsom populære er den også ret svær at få fingrene i – jeg har i hvert fald haft lidt svært ved at finde alle produkterne fra serien. Hvad siger i til det unikke stentøj fra House Doctor?

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment