Så kom dagen endelig … Eller det er faktisk 2 uger siden, vi fik nøglerne og overtog vores nye hus. Men hold fast hvor er tiden bare gået stærkt og hvor har der været meget, der skulle laves. Selvom jeg har snuppet et par fridage her og der, til at komme på plads, så er der stadigvæk et godt stykke igen.

Både familie og venner – der har været forbi er imponeret over, hvor hurtigt vi er kommet på plads. Og selvom vi bestemt har nået meget, så er der stadigvæk også en del igen. Samt flere ting der skal købes hen af vejen, når der kommer et åndehul i budgettet igen. Jeg er imponeret over hvor meget der kræver at få huset til at se ”fyldt” ud, men når man tænker på, at vi kom fra ca. 55 kvm og over i 160 kvm, så synes jeg egentlig det går stille og roligt fremad. Lidt mere maling og billeder på væggene, kommer helt sikkert også til at hjælpe på det.

Haven er også godt på vej, med hjælp fra vores meget effektive anlægsgartner. Men i år bliver det nok mest terrasse og græs. Bede, træer, buske og vores allerstørste ønske – et orangeri, kommer i løbet af de kommende år.

Der skal nok komme mange flere billeder her – og på Instagram, når indretningen bliver lidt mere billede-venlig. Vores primære fokus har indtil nu været køkken og stue – da det er her vi opholder os allermest.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment