Beklager stilheden på bloggen den sidste tid – jeg har været lagt ned af en stor opgave på studiet, men nu står den heldigvis på juleferie!

I dag har Merve, som står bag Instagram profilen ak.merve været så skøn, at skrive lidt om, samt vise sine flotte tattoos frem. Merve arbejder til daglig som kontorassistent. Hun elsker i sin fritid, at være kreativ på alle mulige måder, da hendes job med kontorarbejde ikke udfordrer hende så meget, lige på netop det område!

merve4

Jeg har altid synes at tatoveringer var super fede, fordi de både kan være feminine og rå – og jeg er lidt en blanding af begge sådan rent stilmæssigt. Nogle gange elsker jeg at være helt kontoragtigt feminin og andre gange rå med læder, nitter og alt det der hører med. Jeg startede forsigtigt ud med et lille bitte hjerte på mit håndled som 16 årig, fordi nu skulle jeg ligesom også prøve det der med tatoveringer, og hjerter går man aldrig fejl af. Derfra udviklede det sig. Nu har jeg ti tatoveringer der er fordelt rimelig godt på kroppen. Fra det helt lille hjerte til en drømmefanger der fylder det meste af min ryg.

merve1

Det er ikke alle mine tattoos der har en speciel betydning. Nogle har jeg bare fået lavet lidt spontant, andre har jeg tænkt lidt mere over. Drømmefangeren på min ryg har jeg fået lavet fordi jeg drømmer rigtig meget om natten. Jeg kan have 5-6 forskellige drømme hver nat, som jeg næsten altid kan huske meget detaljeret. Så jeg er altid spændt på, hvilke eventyr jeg skal på når jeg lukker øjnene om natten. Derudover synes jeg, at en drømmefanger er smuk og elegant. 

merve2

merve3

Jeg har ikke tænkt så meget over placeringen af mine tattoos i forhold til arbejde, da jeg efterhånden synes at det er i meget få brancher, tattoos ikke er accepterede. I mit nuværende arbejde er der ingen regler for tattoos. Men nu har jeg heller ikke kontakt med kunder udover pr. telefon. Nogle af mine kollegaer er imod tattoos mens andre synes de er flotte, men alle har jo sin egen holdning, hvilket også er okay.

Hvad er din næste tattoo?

Jeg aner ikke hvad min næste tattoo skal være, men tænker at det skal være noget der symbolisere universet. Måske geometriske figurer.

Tak for besøget Merve – ser frem til at se hvad du ellers finder på at få tatoveret i fremtiden!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment