Der er rigtig mange der fravælger gardiner i deres hjem, fordi det er rigtig svært og kræver tid, at finde de helt rette. Jeg synes, personligt nemt gardiner kommer til at se ud som om de ikke passer ind og tager alt for meget plads og lys. Jeg vil i samarbejde med Stila, der hundred procent ved hvad de snakker om, når det gælder gardiner, kigge lidt på hvilke gardinløsninger der findes!

Jeg glæder mig til den dag jeg finder de helt rigtige gardiner der bare passer perfekt ind, ikke tager for meget af det dejlige sollys, samtidigt med at kunne skygge for det hele, hvis det er nødvendigt, når man f.eks. skal skyde et par billeder med lidt kunstigt lys, som jeg praktisere meget om vinteren!

Gardiner1 Gardiner2

Jeg ser af og til billeder, hvor folk virkelig har fat i den lange ende, når det gælder gardiner, men jeg synes bare aldrig jeg kan gøre dem kunsten efter. Jeg synes flere af eksemplerne herover er geniale og jeg er virkelig begyndt at overveje, om jeg skal i gang med et gardinprojekt, når jeg en dag hjemvender!

I stuen ved vores terrassedør vil jeg gerne have nogle ekstra lange og tynde gardiner måske i hør og gerne i flere lag og farver, så der bliver skabt et niveau og man har lyst til at de skal hænge der, fordi de er flotte og kigge på og er en del af rummet. Jeg tror også nye gardinstænger er en nødvendighed, så gardinerne ikke hænger foran døren, men derimod ved siden af! I køkkenet hvor vinduet er skråt, skal der et rullegardin op. Jeg er ikke fan af rullegardiner, men det fungerer og vi får så ofte solen lige i knolden, når der skal laves aftensmad.

gardiner3I soveværelset og kontoret bliver det nok en plissé løsning. Jeg kan sagtens sove ved højlys dag, men synes nu det er rart med lidt afskærmning når jeg f.eks. skal klæde om og jeg er ved at blive sindssyg over, at skulle sætte det der lille bånd på hele tiden, på vores nuværende hænge gardiner. Persienner er nok den billigste løsning, men de er virkelig bare heller ikke kønne, så jeg tror nogle lyse plissé gardiner vil gøre underværker!

Jeg vil æde min hat på at jeg ikke er den eneste der synes gardiner er hammer svære at udvælge, men hvilke løsninger er i kommet frem til?

– Indlægget er sponsoreret –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment