Min kæreste og jeg har besluttet os for at flytte sammen i det nye år, og jeg glæder mig som et lille barn! Vi har længe snakket om det, men nu er det hele faldet på plads! Først og fremmest glæder jeg mig til at vågne op med ham hver morgen, og at han altid er der når jeg kommer hjem, men jeg glæder mig også helt vildt, til at indrette og skabe os en fedt hjem! Jeg har sindssygt mange ideer, og tror desværre også jeg løber tør for plads på et tidspunkt, selvom det er en fin stor 3-værelses med en lækker altan, men så må man jo skifte lidt ud indimellem.


Logo hvid

En af de ting jeg godt kunne tænke mig til at dekorere med i vores nye hjem er wallstickers! Jeg ved ikke om i kan huske den giveway jeg havde i løbet af sommeren om et gavekort til Illux – men any who, jeg var ihvertfald mega misundelig på vinderen, for jeg syntes simpelthen deres wallstickers er så fede! Jeg har snakket med kæresten om vi ikke skulle have en wallsticker eller to op i vores nye hjem, og han er heldigvis helt enig! Jeg har kigget lidt på deres udvalg af wallstickers, og især dem fra statement kategorien, kunne jeg godt se hænge i vores nye lejlighed. Her er mine favoritter.

Illux

Har i nogle wallstickers i jeres hjem? 

– Sponsoreret –
Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

6 Comments

 1. Iiiih hvor spændende altså! Det bliver godt for jer 🙂 Der er ikke noget bedre end at vågne op sammen hver morgen 🙂

  Jeg støtter wallsticker forslaget – er helt tosset med min “Things are getting worse, please send more chocolate” 😉

  • M. Vinter Reply

   Tak – ja det tror jeg bestemt også 😀
   Hehe – ja den er virkelig også blandt mine favoritter 😉

 2. Ja, der er da nogle ret lækre wallstickers imellem. 🙂 Det gode ved wallstickers er selvfølgelig, at man nemt kan skifte dem ud, så man kan prøve lidt af hvert. Det kræver så lige man har råd til det. 🙂

Write A Comment