En dejlig rolig og afbalanceret farve, som man kan få rigtig mange skønne produkter i. Jeg er ved at have været igennem et par farver her på bloggen i forhold til boligindretning og nu står den sarte mint for tur.

Jeg ejer ikke selv meget i denne farve, men jeg tror egentlig det er mere et tilfælde end et aktivt valg. Det handler nok også om, at der ikke er så mange loppefund i mint og dem har jeg jo en hel del af. Jeg synes farven er skøn og især hvis den sættes sammen med nogle andre nuancer af grøn og blå!

indret-med-mintBordlampe // Vase // Bord // Bakke // Pudebetræk

Tæppe // Mælkekande // Taburet // Krukke // Stol

Der findes både lamper, stole, borde, vaser, puder, tæpper og en hel masse andet i den skønne blide farve og jeg har forsøgt at finde lidt af det hele. Så i kan få en idé om det store udvalg! Flere og flere danske bolig webshops er også begyndt at give deres brugere mulighed for, at kigge på produkter efter farveholdning! Så det er slet ikke så svært at gå på jagt efter det helt perfekte produkt i mint.

Jeg synes tæppet fra Ellos Home er skønt og kunne nemt se det pynte i en lys entré. Den lille vase fra MENT er tidsløs og kunne se fantastisk ud i et stilleben med andre vaser og et par enkelte rå grene.

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

 1. Hejsa,

  jeg har er faldet over din blog her til aften og hvor heldigt:-)

  Hvor er den fin og jeg vil helt sikkert læse med, da vi har samme smag og interesse for indretning..

  Ellos har også nogle enkelte fine puder i mint, jeg har dog ikke selv turde at købe en hjem endnu.

  Klem Kat

  • M. Vinter Reply

   Hej Kat,

   Du skal være så velkommen – det er altid rart at vide at der er nogen der læser med og har de samme interesser 😀
   De har virkelig mange flotte puder og betræk på Ellos. Overvejer også meget at købe nogle hjem en dag – de koster jo heldigvis ikke så meget 😉

   Du skal også være mere end velkommen til at følge med på bloggens socialemedier. Du finder både Facebook og Instagram ude til højre her på bloggen 😀

   Håber du får en dejlig mandag!

Write A Comment