For nogle måneder siden efterhånden, var jeg forbi Røde Kors inspirerende genbrugsforretning i Egå. Her fik jeg en snak med Sidse, som gerne ville vide lidt om mig, min blog og interesse for genbrug i indretningen. Vi gik rundt i butikken og snakkede, mens vi kiggede efter skjulte skatte.

Jeg går rigtig meget i genbrugsbutikker og har næsten altid gjort det. Da jeg var yngre og boede hjemme, var det mest tøj, jeg brugte mine penge på, men efterhånden er det ting til hjemmet, som har været i fokus. Der er kommet mange flotte fund med hjem igennem tiden og det var rigtig sjovt og spændende, at sætte lidt ord på det at gå i genbrugsbutikker.

Sidse endte med at få brygget to rigtig fine artikler sammen og dem skal i selvfølgelig også have muligheden for at læse. I finder artiklerne her og her. Jeg synes hun har gjort et rigtig godt stykke arbejde og det var en sjov oplevelse.

Jeg endte også med et lille køb i butikken, som nu står fint i køkkenskabet. Jeg glæder mig til, at nogle af mine mange genbrugsfund til især køkkenet, kan komme lidt mere til sin ret, når vi flytter i hus om ca. 5 måneder.

Håber I har lyst til at læse med.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment