– Reklame –

Jeg har efterhånden en del puder herhjemme, men faktisk ikke nok efter min egen mening. Jeg har nogle stykker liggende i begge vores sofaer og i vores to lænestole. De bliver jævnligt flyttet rundt på, men jeg kunne godt bruge et par stykker mere – især i soveværelset.

En af mine favorit puder er denne skønne sag fra House Doctor! Et brand jeg længe har fulgt lidt på sidelinjen, men faktisk ikke har så meget fra, endnu. Puden var også længe under overvejelse, men da jeg endelig fik den ind af døren, var jeg slet ikke i tvivl om, at den skulle jeg nok blive glad for!

Jeg er ikke bange for at mikse og matche lidt med både mønstre og farver. Mine puder kunne godt have flere forskellige farver og jeg påtænker også at udvide udvalget, så snart vi flytter ind i det nye hus og jeg rigtig kan lege med dem alle. Jeg regner med en række puder i sengen, i gangen og måske og nogle stykker på kontoret eller gæsteværelset. Efter min mening kan man i hvert fald ikke få for mange puder.

Fordelen ved min favorit pude er at det kun er et betræk man køber. Det er en enormt billig og hurtig måde, at skifte lidt ud i sine eksisterende puder på. Jeg havde en gammel sag, jeg ikke kunne holde synet ud af mere. Så den blev hurtigt udskiftet med denne. Det er nemt at gøre igen en gang – men jeg er nu ikke sikker på, jeg nogensinde bliver træt af det her motiv.

Hvordan ser jeres puder ud?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment