Vi har ofte vores iPad til at stå i vindueskarmen i vores lille køkken, til at finde opskrifter på osv., og på den er det jo nemt at se hvad klokken er, men jeg kunne egentlig rigtig godt tænke mig at få et andet ur op – evt. et digital vægur. Jeg har brugt en rum tid på at søge på nettet for at finde et digital vægur, men det eneste jeg har fundet endnu, er flip uret fra Karlsson her.

 Karlsson flip ur

Uret er vildt fedt, men desværre er prisen også en smule i overkanten i forhold til mit budget. Så jeg leder efter et lidt billigere alternativ – nogen der kan hjælpe? Jeg havde som udgangspunkt tænkt et digital vægur, fordi det kunne se super fedt ud, men jeg syntes også et flip ur er ret fint – så ja jeg er egentlig åben for forslag, hvis det ellers er til at købe for penge. Jeg fortsætter selvfølgelig jagten på et digital vægur eller lignende selv, men sig endelig til hvis i har en god idé! God mandag til jer.

– Indeholder affiliate link –
Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment