Så er den søde juletid virkelig over os, og jeg har endelig fået afleveret opgave efter nogle sidste hårde dage. Jeg glæder mig til at hygge i familiens skød, og ser frem til virkelig at slappe af! Juleaftensdag går jeg altid i barndommen, og SKAL se Disneys juleshow kl. 16. Jeg syntes det er den hyggeliste tradition, og jeg har set det så mange år tilbage, som jeg kan huske! Husk det – intet andet får en i så dejlig en julestemning, som netop dette program. Har i nogle hyggelige traditioner juleaftensdag? Jeg ønsker jer alle en rigtig rigtig dejlig jul og selvfølgelig et glædeligt nytår, dog regner jeg med at få tid til at par indlæg, så snart alle julefrokosterne er overstået!

disney

 

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment