Så er den søde juletid virkelig over os, og jeg har endelig fået afleveret opgave efter nogle sidste hårde dage. Jeg glæder mig til at hygge i familiens skød, og ser frem til virkelig at slappe af! Juleaftensdag går jeg altid i barndommen, og SKAL se Disneys juleshow kl. 16. Jeg syntes det er den hyggeliste tradition, og jeg har set det så mange år tilbage, som jeg kan huske! Husk det – intet andet får en i så dejlig en julestemning, som netop dette program. Har i nogle hyggelige traditioner juleaftensdag? Jeg ønsker jer alle en rigtig rigtig dejlig jul og selvfølgelig et glædeligt nytår, dog regner jeg med at få tid til at par indlæg, så snart alle julefrokosterne er overstået!

disney

 

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment