Selvom der ikke er meget ekstra plads i lejligheden, var vi nu enige om, at der skulle et juletræ ind i stuen i år. Vi købte det faktisk allerede i november! Det når nok at miste alle nålene inden vi når juleaften, men den skal vi alligevel ikke holde herhjemme, så det går nok!

Jeg syntes altid at det med julepynt har været lidt svært. På den ene side vil jeg gerne have rødt og nisser, men efter en uge kan jeg ikke holde synet ud! Min mor har et juletræ helt i guld – det er flot, men heller ikke helt mig. Vores juletræ endte med at være en blanding af noget hjemmelavet og købt julepynt. I alle mulige forskellige farver. Foden har vi købt til retroguld – en solid en af slagsen i grøntmalet støbejern. Den skal nok holde mange år.

Jeg syntes det blev ganske hyggeligt og selvom det fylder ganske meget i stuen, så har det været det hele værd. Vi har allerede planlagt af næste års juletræ skal være meget større. Vi får loft til kip i vores kommende køkkenalrum, og får derfor omkring 3,5 meter til loftet – så der er plads til et kæmpe træ. Det bliver set fedt!

Hvordan ser jeres juletræ ud i år?

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment