Jeg får en hulens masse nyhedsbreve fra alt muligt underligt, og her den anden røg der en ind fra JYSK, som jeg syntes jeg lige ville dele med jer. Det handler nemlig om en konkurrence, som JYSK afholder for alle kreative hoveder. Konkurrencen  går ud på at designe et sengesæt. og så er det egentlig bare fantasien der sætter grænser. Den heldige vinder får udover en lækker præmie, også mulighed for at se sit design blive sat i produktion, og solgt i hele landet – fedt ik’!?

Jeg ved ikke om jeg selv når at deltage, da jeg sidder og knokler med optagelsesprøve til TEKO, men syntes uden tvivl i skal sende jeres bidrag ind! Læs mere om konkurrencen, og hvordan man deltager lige her.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment